11 juni 2024

De Beren Ypenburg opent haar deuren! 

Het bekende all-day concept is nu ook open in het hart van de Haagse wijk Ypenburg.

Restaurant De Beren Ypenburg Den Haag

Na een flinke verbouwing is het zover: De Beren Den Haag – Ypenburg heeft haar deuren geopend. Het nieuwe restaurant, gelegen in het gebouw van Pathé Ypenburg, is het resultaat van twee doorgewinterde ondernemers met een missie om een gastvrije en gezellige beleving te creëren voor de Haagse inwoners. Wat hen betreft is de nieuwe locatie van De Beren niet alleen een plek om lekker te tafelen, maar ook een plek waar gasten voor elke gelegenheid gezellig kunnen samenkomen.

Het restaurant is modern en eigentijds ingericht met luxe zitjes en een grote centrale bar. Juist die bar is uitermate geschikt voor een drankje voor -of na afloop van een film bij de naastgelegen Pathé bioscoop. Het restaurant heeft verder een warme uitstraling en is modern gedecoreerd met hout, prints en veel planten. De keuken is voorzien van een houtskoolgrill voor de bereiding van een uitgebreid assortiment aan vlees-, vis- en vega(n) gerechten. 

“Of het nu gaat om uitgebreid tafelen, een kopje koffie met gebak óf een drankje aan de bar. Voor echt elk moment van de dag kan je bij ons terecht. Ons doel? Gasten in de watten leggen en een leuke en fijne ambiance te creëren, zeker omdat er in de buurt nog geen andere horeca is”.

Adres: De Beren Ypenburg – Guldenlaan 1c, 2496 XE Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *